Summa sidvisningar

måndag 15 maj 2017

Välkomna till Visa och Berätta måndag nr 190!!






Idag vill jag börja med att tacka alla er som länkat till mitt Visa och Berätta på måndagar de senaste veckorna.
 Jag har varit några dagar med delar av familjen samt goa vänner på Cypern och kopplat av. Nätet fungerade lite bättre där än vanligt i utlandet men det är ju omöjligt att sköta sitt "jobb"" när man bara tappar kontakten hela tiden. Men Tack kära vänner bättre sent än aldrig!!












 Vill även fortsätta med att slå två flugor i samma smäll.... dels mitt egna Visa och Berätta måndag idag samt Guns Scrappy Happy Day.
Till dagen har jag då sytt en liten quilt av just scraps och smala remsor som är 1,5 inch breda.Det får bli ett litet barn överkast som mäter 32x42 inch eller dryga 80x108cm.Som bastyg har jag använt mig av ett ljust Basic Grey tyg. Vadd är den sista biten av en stabil polyestervadd jag hade liggande och Aurfils tråd till quiltningen.

 Dagarna efter jag kom hem har varit intensiva men det är skönt att vara hemma igen. Vi hade våran sydag här i Viken i torsdags och sedan var jag och inspirerade på Annas Quilt cafe i lördags.

Veckan som kommer skall jag bara ägna mig åt symaskinen maken och solen (om den tittar fram)och alla mysiga tyger och Charm Pack jag blev inspirerad av i lördags och som ligger i en påse och väntar!!!
För till helgen igen är det nya härliga uppdrag!!


 Hoppas att ni alla mår bra och har mycket att visa upp idag. Det har varit många syträffar i helgen runt om i landet så jag väntar mig många fina färdiga eller halvfärdiga Quiltar eller annat quiltrelaterat!! Kram Kram