Summa sidvisningar

måndag 24 april 2017

Välkomna till veckans Visa och Berätta måndag!!







I torsdag var jag i Förslöv och inspirerade lite hoppas jag på Annas quilt cafe. Det är så himla roligt att komma ut till olika platser och få se vad likasinnade syr och i vilka tyger och färger som valts.
 På vägen hem trallar jag ofta njuter och fantiserar samt spinner på det jag fått med mig hem i bagaget. Väl hemma igen så var jag även denna gången bara tvungen att slänga mig över en tanke som malde och ville bli omsatt i sömnad.

 Hem åkte ju också givet ett antal tyger och en ny skärmatta av den större modellen. Tänk vilket himmelrike och så lätt det är att skära nu.








 Några CharmPack blev det och så de nya Melange tyger från Stof samt lite prickar som var från reakorgen!!  Samt en underbar jelly roll Maven från Basic Grey o Moda.

Nu i helgen har det varit många sy träffar med olika namn och många fina arbeten har växt fram .Nu är vi som läser denna blogg och jag nyfikna på bilder på dessa alster men givet från er allihop .Vad har ni och inspirera med denna veckan??Ufo tidningar mönster tyger eller någon utställning kanske???