Summa sidvisningar

tisdag 22 januari 2013

Så här är det...,

....mina vänner.
Många av er har nog förstått att jag varit på semester,, eller är ,,, om en stund så landar min kära make=Rut kocken och jag på Landvetter!!
Vi tillsammans har utnyttjat våran gemensamma julklapp och åkt i väg till Egypten.

Ett land som bjuder på sol ,, värme och härliga bad i havet!!!Dessa tre saker är för oss väldigt viktiga.. Och kan man då få njuta som allra bäst i Januari så....
Förstår av era kommentarer både här och på F B ,,, att ni fått vara med om både snö och ett himla kallt väder ,där hemm.

Min semester har gjort att våran sy start i Varberg är lite sen
denna terminen,, börjar på torsdag som först.Jag tror ju inte att mina kompisar förlorar på detta utan snarare tvärt om!!! För nu är mina batterier laddade och även de x-tra jag har med hit ner!!

Jag har ju tjatat och tjatat och försökt inspirera er under tiden här,, och jag hoppas jag lyckats med några av er. Att ni iaf sytt en söm om dagen. Visst går det bra att vara kaxig och stor ,,,,när man ligger och njuter på stranden i solen,,,, så nu är det upp till bevis även för mig,,, att visa vad jag går för.
Eller hur???

Då är bara frågan i vilken ända skall jag börja???? Idéerna har hela tiden växt fram här under dessa veckor och den lilla däruppe har fått laddat ur lite i ett USB minne,,,haha ja...så kan det bli ! ,, eftersom den var överfull!!!!!!!

Om jag börjar med ytterligare ett scraps alster ,,, eller slänger mig över vårens alla nya och härliga läckerheter , det vet jag inte än ,,, men den som väntar på något gott.,,,

Väntar gör eran Bambi med ,,på att " få rå om"" er på riktigt,, följa era bloggar ,, men också på min Janne, ,,, däremot inte dessa minst 40 -45 gr skillnad som möter oss på Landvetter!!!

Kramar