Summa sidvisningar

lördag 5 januari 2013

Inget blir som man tänkt!!





 
 
 
Idag så hade jag tänkt fortsätta skriva om mina scraps jag håller på att sy ihop...men så kan jag helt plötsligt inte få över fotona,,från mitt bibliotek hit????Så konstigt...När jag tycker på länk infoga bild.. här ovan så kommer det ju upp ex,,överföra,,,men det händer inget står bara och söker,,,(Är det irriterande eller,,,,och vad gör jag för fel????)


Bilden ovan är en gammal quilt med jätte gamla tygprover från Borås Wäferi...det var på den tiden jag samlade och skar 5cm fyrkanter,,och sydde ihop huller om buller,,Idag är ju 2,5 inch mitt favvis mått,,men det vet ni ju redan.



Blockhus rutan var också ett mönster jag har sytt mycket utav och då  bara med  scraps,,,,och som jag tycker blir SÅ fint när det är färdigt.



Så kanske vi skall gå över till nuet,,även om denna lilla quilt har något år på nacken.





Strax innan jul..kommer ni ihåg ?? När jag var lyrisk,,,sydde denna rems quilt i bara gamla jultyger,,mått 3,0x2,5.OCH jag sydde kan jag säga,,tänk att min Janne orkade med,,,OCH det var URKUL!!!!I sommar när jag kan lägga ut den på altanen /gräsmattan skall jag köpa 80/20 vadd med  3m bredd och  montera den ,,om jag orkar!!Men då kanske jag har lite hjälp av mina små goa töser....


Jaha så blev dagens inlägg,,hoppas att det löser sig för mig med bildöverföringen annars så vet jag inte hur det hela går....


Lördags kramar från Bambi