Summa sidvisningar

måndag 5 december 2011

På G!!!!!

Några dagar in i December blommmar fortfarande våra Afrikanska marguriter i våra blomsterlådor,,Fantastiskt!!!!

Våran promenad idag var ,frisk , alltså så blåste det även denna måndag,men ganska lagom vind.Allt för surfarnas skull ,så de får vara på havet och leka!!

Leka skall jag inte göra idag ,,utan här är det fullt allvar.Hittade i fredags liiiite tyg av bakgrundstyget till den svart/vita quilten...hoppas nu bara att det räcker till en rad till!!Om ,,skall jag genast bege mig till affären och köpa en trisslott!!


Vidare har jag monterat den rosa/röda quilten,,som nu fått tre rader runt omkring, Detta var också ett pussel!! och letande efter tyger!!!!men i alla scraps lådor så finner jag det jag söker,,men det tar liiiite tid..... om jag ska vara ärlig så kan jag nog öppna en scrapsbutik!!! Men detta är min nya  pensions försäkringen.Och den enda som räntar sig!!!




Vidare i fredags så gick jag loss i lådan med scraps fyrkanter 2,5x2,5inch.
Denna lådan var överfull med småbitar,så det var dax,,att göra något av den.Vips  så blev det denna toppen.......




som även den är monterad och väntar på quiltning.I mina scrapslådor låg dessa gråa remsor tillskurna.Jag skulle haft dem till en annat arbete ,,men tyckte då att de inte passade.Vet ju inte om jag är så överförtjust i dem här heller ,,men nu fick det bara bli så .
Denna veckan har börjat med att jag skall  leta quilttrådar till de monterade topparna.Och så skall jag då försöka att få till en svart/vit rad till på min quilt,, En katt bland hermelinerna!!



Visst är jag på GGGGG???

Måndagskramar från lilla jag